Monday, March 8, 2010

macam ni baru cool

wohooo
dapat netbook percuma beb!
lu ade?
waa ade!!
kalau lu ade, bagus!!
kalau xde, boleh la mulakan perasan jeles anda. wakakaka
eh sekejap sekejap..
ALHAMDULILLAH, syukur dgn nikmat y diberi..
:))

TM mmg cool sbb buat pakej UNIpack ni
sayang la kat TM !!!
meh nk kiss sikit, mmuuaaxxxx!!!
eh, abg2 TM jgn la ghairah pulak, i bukan cium u all pn..
i cium TM pny logo je.. ahahahaha

alah, i tau..
u all nak kate i belagak, riak, menunjuk2 kan kan kan!!
kate la, cakap la..
i xkaye macam u all, sbb tue bile dapat netbook free ii jaja cerita macam dapat banglo 3 tinggkat
ahahahaha



yaaauuu!!! zooming!!!!!



oooh, sgt protected!! abg serawak hantar sampai rumah beb!!
by hand!! bukan post!!
ceh padahal courier, mmg la kena hantar by hand..
sbb kena ade signature aku.. ahahaha



see!!!!
nama I tertera di situ.
makanya, ini "aku yang punya"



oohhh man!! sgt comey, elegance, smart
dan macam2 lagi, xmampu untuk meng"describe"kan nye
sangat TERUJA...



alah hai... beshnye!!!
terima kasih TM!!



okey!! speechless dah.

7 comments:

.AQAMZ. said...

oit auntie.
aku pki hp mini gak
service mcm haram je.
haha
tp pki wit r beli.
bkn free mcm ko.
tp excited r nk tau cmne ko
leh dpt free..
hehe

yaRna said...

ahahahahaha...
aq upgrade strimix aq...
pnjg cerita nye..
tp skrg aq ade 2 laptop!!
wakakakakaka (gelak setan)...

♥..:amore:..♥ said...

yana.............
cmne dpt free....ingt tipu..tp btul2 dpt ea....nk taw...nk taw..cite kt akk...

yaRna said...

ahahahaha...
jahat nye pikir yna y bukan2 je...
isyh3..
nnt kite ym..
senang nak cite..
ehehehehe

♥..:amore:..♥ said...

bukan cm2 la...
mksd akk tm tuh...ingt ke ade ppe syrt nk kene ade bru ley dpt free..tu mksd akk..bkn pk yana yg bukn2

mesintaip said...

Hmm..untunglah awak dapat netbook percuma. Aku ni masih ketuk mesin taip buruk OLIVIA keluaran 80-an. Layan blog awak ni pun guna mesin taip tu le..mana lebih canggih..hehehe...

yaRna said...

alhamdullilah
rezeki kot..
i xharap pn dpt..
sbb klu ikut syarat2 die mmg i xlayak dpt..
sbb i da nk habis study..
syrat utama die untuk student 1st & 3nd sem je..
i just apply, xtau plak form i ble proceed..
tp netbook ni i dah bbg adik2 i gune..
i still pkai laptop y daddy i beli ms i 1st sem dulu..