Thursday, August 26, 2010

150 juta

hello readers :)

eh korang tahu tak?
lagu nie tengah meletup sekarang ni.
buka la fb sape pun.
mesti ade link lagu ni.
ape pendapat korang eh psal lagu ni?
kenapa ramai sgt tergila2 kan?



perempuan ni nama pe eh? die nie nyanyi lagi sedap dari fynn.
for me, lagu ni takbesh langsung bila 1st time dengarbila fynn nyanyi.
tapi bila buka fb fynn, ade link perempuan ni.
time tue baau rasa lagu ni oke lah.
tak de lah besh sangat, tapi sedap lah dengar.




lagu nie besh sebab lirik die je.
masa dengar fynn nyanyi pun, focus kat lirik je.
melodi die hampeh je.


haha. itu pendapat aku.
pendapat orang tak bole sama
mungkin korang kate lagu ni besh gile
its ok. tak kisah
tapi tak perlu lah nak kate aku tak pandai dengar music.
tak bole tafsir mana besh dgn tak.
music is universal rite.
so? biar la setiap orang dengan pendapat & minat masing2.


p/s: tak suke lagu indie.

2 comments:

chikova said...

lagu ni la yg aku kate aku nyampah bile dengar kat yana tu,
tapi bile dgr pmpuan ni nyanyi 2 not bad gak,
n agree wiv u,
lirik dye yg wt dye jd besh,
saye kenal sayang saye,

yaRna said...

haha..
mmg xbesh pun weh lagu ni.
lirik je besh kn.
kite sependapat chika?
hahaha xsangka!!