Thursday, August 5, 2010

HND 4A photoshoot

SALAM all :))

5 August 2010, Thursday
11 A.M
Car Park in-front KPMSI Hall


owner Hp canggih yang camera nye sungguh CANTIK & CLEAR!
Wan Selayang yang melayang layang. hahaha :)
wan aku tau ko mesti bangga pic ko y mula2 kan.

Make-up dulu.
PakAndam aka Afiq.
OrangGila aka Haziq.
Nie shooting untuk movie OrangGila buat Sales. ahakk! :P
saksikan di pawagam berhampiran anda
bermula
tak tahu bila nak mula.


tengok! OrangGila dah tension jual Air-Cond tak sampai target.
sebab sume orang takut nak beli dengan die.
joke je tau haziq. aq tau sales ko dah RM 10k kan. (",)


suke suke suke


anak anak dara mr.H & miss.J.. hahaha
semua dah ade bf la. sorry k.


peace yang bengkok.
trademark yol.
yang baju biru tudung biru kat tengah2 tue.
anak dara paling sengal antara kami sume.


sebok!! melayang tak tentu pasal cam ni lah jadi nye.
tapi tak pe lah, die dah bagi pinjam Hp canggih die tue.
sorry wan (:

auuwww!! omey lah kan.
Lily ko patut pkai Crocs aku la.


aiyakk. perempuan2 yang tinggal di sidec.
naik kete warna biru kepunyaan Raihanna bukan umbrella.
/~.~\


pose lagi lagi dan lagi


tak tau nak kate ape dah
huh!


L.O.V.E yang tak jadi.
E terbalik.
L & O bersambung.
V yang pelik sangat.
hahaha


okok yang ni jadi
L.O.V.E
love sume! muuaaxx!!


underneath pokok klapak i will wait for u
oh anna, yol, farra .........

mende ni? tak paham aku. haha


jejaka 4A. kacak bergaya!

Nasri salesman Lembu
Wan Indah yang hari2 indah salesman Furniture
Wan Syazwan salesman Handphone&accessory
Khai SS salesman Jersey
Haziq salesman Aircond
Afiq salesman Baju Kurung
Nash salesman Laptop
Aneep salesman printed T-shirt
Oiz salesman Moist Chocolate Cake

**click link nama untuk maklumat lanjut


kami semua pelajar Biz Marketing yang bijak2 belaka
kami sedang buat sales.
tolong lah beli barang kami.
nak beli ape cakap je.
sume ade.. :))

wanita solehah. hahaha

Nada salesgirl Skor-A
Yana salesgirl Glassware
Lily salesgirl Cosway
Yol salesgirl Jubah
Fiqqa salesgirl Avon
Anna salesgirl Baju Raya
Farra salesgirl T-shirt

**click link nama untuk maklumat lanjut



HABIS dah.
tak tau dah nak letak caption ape.
nak update File SPO plak.
poning den!


p/s: esok nak balik kL. yeay!! WTH 589 datang hambek. shiyoknye

4 comments:

Muhammad Syazwan said...

wahhh. aku yang 1st!!! hehe :-)) -wan-

Nada Safwanah said...

suke3!!! syg ko la yana :))

Cik Raihana said...

blogger trbaik uhh !!
;pp

yaRna said...

wan aku tau ko teruja sgt. haha

nada dan2 je sayang kan.. haha

ana, ko lagi terbaekk..