Saturday, August 21, 2010

Jom Ikut Teha Giveaway


ini adalah contest kedua yang I join.
mula2 tak paham pun contest nie untuk ape.
lama I ambik masa nk pahamkan.
simple je sebenarnye, tapi I yang blur. :)

wanie telah meng"tag" I untuk meng"join" contest ni
so, tunggu ape lagi kan. ehehe

oke tak nak cerita panjang, nak terus bagi tau syarat2 je


SYARAT SYARAT PERADUAN:


2. lepas dah follow printscreen blog Teha sebagai bukti. macam ni :-


3. create entry & letak tajuk "JOM IKUT TEHA GIVEAWAY". pastu letak bukti printscreen yang korg dah buat tadi dlm entry tue.

4. then, tag 2 orang rakan blogger. I mahu tag Eija & Misz

5. letak banner "giveaway" kt sidebar.

6. share giveaway kat Facebook. WAJIB oke! kalau tak, peraduan anda terbatal.

7. last, leave link entry korang dekat ruang comment "JOM IKUT TEHA GIVEAWAY" blog Teha.

deadline: 31 August 2010 (merdeka!!)


itu saja.
untuk maklumat lanjut sila layari http://tehanurfateha.blogspot.com/.
hadiah menarik menanti anda!!

2 comments:

DhaiSZa@eIJa said...

xfham psl ltak bnner giveaway tu..
chamner erk?

yaRna said...

oh senang je.

mula2 save dulu banner y belang2 tue dkat lappy ko.

then click-Dashbord --> Design --> page elements --> add a gadget --> picture --> upload banner yang save kt lappy tadi --> save.

Ready!!