Wednesday, September 1, 2010

Merdeka day celebration

hye hye hye :)


semalam kan merdeka kan
pastu kan cuti kan
dekat rumah I kan,
I mean rumah sewa B-4-13 dekat Seri Iskandar lah
ade buat majlis berbuaka puasa tau
bersama pelajar perempuan kelas HND 4A
ayat skema plak tetiba!!
besh!! KENYANG giler
sampai perut nada yang kecik jadi besar
haha. and perut I bertambah2 besar :))


lets move to the picture!!

mulamula pergi TF Value Mart, Batu Gajah yang banyak kerbau tapi sekor gajah pun xde. tapi ana kate gajah ade dalam KUIL. haha.


ana & lily. Q nak bayar barang.

lily & yol. Q lagi. dekat 30minit juga lah Q. pilih barang pon xsampai 30minit pheew!

wah, hasil masakan kami. ;)
ini semua masak sendiri oke! bukan beli siap masak punya!

1- ayam crispy (sebenar nak beli chiken chop punya ayam. tapi takde. bantai lah ayam crispy)
2- sosej & fries
3- buah melaka
4- brown mushroom sauce
5- mash potato with blackpaper
6- air sarsi





semua diatas adalah aksi terakhir sebelum meraka pulang kerumah mereka di SIDEQ
tengok siap bawa pinggan periuk lagi.
sebab pinggan rumah B-4-13 ni tak cukup
maklumlah, kami 3 orang je pun.
dan meraka bawa pulang lebihan makanan yang dah tak boleh nak sumbat sebab masing2 badan dah tak boleh bengkok. kalau bengkok nescaya muntah! haha.
BEST GILE WA CAKAP SAMA LU!!
rugi lah sapa tak join.
ini rm10 punya makanan tahu. makan lah sampai muntah pun
BERBALOI BALOI
:))


p/s: sian nada tak dapat belajar buat sauce tue. nanti aku bagi resepi eh. :)

2 comments:

Cik Raihana said...

serius waa ckp sama lu.
beshh weyhh !!
tak rugi rm10 ohh.
perut mkn sampai tok sahur punya
:DD

L.i.F.e as F.a.r.a.N.i.n.a~ said...

haha.aq ske nih.mkn mkn mkn smpi nk bgon pon x larat!hahhaa