Thursday, September 30, 2010

rasa macam nak makan penyepak x?

hello :)


fenomena baru youtube sekarang ni. ade sorang perempuan yang dipercayai seorang GURU. telah mewujudkan fenomena miming yang dasyat. haha. kalau tengok confirm gelak guling2 punya. muka die tak boleh blah rasa macam die mintak bagi die penyepah banyak2 laju2. hahaha

tapi I LOIKE!! ade orang kate Cikgu Shida ni orang Bota. ade juga dengar orang Parit. ah! tak kisahh lah tapi yang I tahu dekat Perak lah. jadi, perasaan nak jumpe dia depan2 tengok muka perangai die membuak2. :) Cikgu boleh saya buat temujanji dengan cikgu? saya nak belaja menari Waka-Waka. agagaga :D

jom tengok perangai tek senyonyon Cikgu mereng ni. hahahaha



mana belajar ntah. sengal gile. rasa macam die ni tak patut jadi Cikgu. perangai gile2. baik jadi shakira malaysia. ahahahahahhahaha




muka die serius mintak penendang weh! hati kering gile dia ni. Mujur bukan kawan I. kalau tak lama dah masok gaung dia ni. Lawak gile muke. tak tahan betol! kau berenti jadi cikgu lah, keja aritis plak. :) hahaha

well, PEDULI APE ORANG NAK KATE. buat ape kita suke! tak semua orang berani macam ni sebab dorang dok pikir mulut longkang yang jenis suka mengutuk. tapi I LOIKE banyak2. :))

nak tengok lagi?
kelik SINI atau search kat Youtube TeacherShida
ENJOY PEOPLE!! :)


p/s: wpun macam cari publisiti murahan tapi bagus. idea bagus!

2 comments:

Cik Raihana said...

aku dah tgk byk version.
muke sume nak stone.
kau xnk try ke yana jdi cm cikgu nie?
huuhu.

yaRna said...

aku? mau daddy aku sepak kuar rumah dowh. haha