Tuesday, October 5, 2010

raya rumah orang kaya

salam alls :)

sapa orang kaya? ahak!
taknak cakap. RAHSIA.
enjoy gile dapat posing dekat rumah orang tue
bila lah I dapat kaya macam orang kan.
pergi raya dekat rumah orang kaya.
tapi makanan ke kuih raya ke
haram! air swimming pool ade lah
tak kan nk minum kot.

dah la, taknak bebel.
nak tunjuk gambar je.
dan taknak letak caption juga.
nak RAHSIA lagi.
korang tengok jelah. korang bukan rajin pon nak baca.

oh ye, gambar salah susun.
dari atas kebawah = gambar last ke first
paham? ni malas tulis sbb korang tak paham
maksudnye.
kena tengok dari bawah sekali
sebab yang tue yang paling mulamula.
oke paham? hadoii

rumah orang kaya ke-2
(banglo, RM800K-fully furnished)














rumah orang kaya pertama
(semi D, RM300K-fully furnished)












asal gambar I paling banyak??
belog aku, suka hati lah
nak letak pic orang lain buat lah belog sendiri.
ahak!! :)

someday!
dan akan ku perjuangkan.
demi hidup sempurna.


p/s: ade anak dato' ke, tansri ke, sultan ke nak cari jodoh? I nak apply lah :)

3 comments:

CTNAQUIA ESIR said...

semi-D, fully-furnished = RM300K??
asal murah sgt...
ni rumah kt area mne?
klu seswai dgn kehendak, nk jgk bli...

chikova said...

eleh da pegy dah, tadek RASI2 nye,
hakhak~

yaRna said...

area seri iskandar akak.
beli beli, sumpah lawa!
kalau lah kaya, dah lama beli.
kalau lah. msalahnye x. haha



cika, alah ko pon pegi sbb ktorg pegi dulu & bg tau ko. klau x ko pon xpegi kan. ha??