Sunday, November 14, 2010

Entry ke 160 :) shabas!!

wah! ini entry I yang ke 160 oke. percaya atau tak, itu lah kenyataannya. :) terimakasih mkcik belog kerana masih setia dengan I. ceh! padahal I yang setia dengan dia. masa bila pulak mkcik ni pndai bercinta kan nak setia setia bagai. haha

well, tinggal beberapa hari lagi life dekat seri iskandar ni. sedih? takmungkin! gembira? pasti!
I cuba untuk melupakan segala memori di Seri Iskandar ni, tapi I tau yang itu mustahil sekali.
kenapa? mungkin sebab dah 3 1/2 tahun tinggal dekat sini & dah sebati macam dough donat :)
jadi, entry kali nie khas untuk kawan kawan Seri Iskandar.

mula!!!
Align Center


Nor Hanisah Bte Badrulhisham - Nisa
Batu Gajah, Perak
1st jumpa: dekat office masa register
lepas tue 1 bilik (3-1) & 1 kelas smpai sem 5 then separated sebab Nisa course BEC.
Nisa kawan pertama dekat KPMSI,
dekat bilik, katil Nisa depan katil I. *bawah kipas :)
Nisa dapat nama Petite masa kelas FHND1
sir Nik yang bagi :) Nisa pon mmg admire sir time tue. haha
sem 2, kami dah tak sebilik. tapi bilik sebelah2 je :)
Nisa bilik 4-2, I bilik 4-3.
then sem 3 kami dah jadi Outsider :)
1 rumah pulak, tapi tak 1 bilik macam sem 1 dah :(
Nisa orang pertama cakap yang I ada ciri2 keibuan
gile ke hape pon tak tau lah budak kecik ni. haha
will be miss you, Nisa.



Nor Khalilah Bte Sudin - Lily
Kuantan, Pahang
1st jumpa: dekat tangga block siswi
sebelah bilik I dengan Nisa
sem 1 tak kawan, tapi hujung sem 1 baru kawan :)
sem 2 tak sebilik pon, tapi Lily bilik 4-4 sebelah I je
sem 2 baru start rapat dengan Lily, sebab kami decide utk 1 kelas
sem 3 Lily 1 rumah dengan I & Nisa.
& Lily sebilik dengan Nisa.
Lily ni boleh kata radio rumah kami lah.
dia yang paling banyak cakap.
cerita dia banyak sangat, boleh jadi reporter gak dia ni.
sebab die memang hebat korek rahsia. haha
boleh kate semua orang dekat kolej mahupun luar kolej
Lily ni kenal je. sebab dia peramah kan.



Izzati Syamilah bte Rodzuan - Eaty
Perak
1st jumpe: tak ingat lah eaty. bila eh?
rasa masa start eaty duduk luar. tapi tak ingat bile.
eaty bukan housemate, tapi dia suka lepak kt rumah
sebab kitorang suka buli dia.
eaty ni nak kata lurus tak, tapi selenga. hahaha :)
dia ni jimat orangnye, suka menabung**tipu!. :P
tak tau lah nak cakap ape pasal kau eaty.
sebab selenga sangat. :P



dan ini - classmate sem 7 (HND 4A)
malas nak describe sorang2. tengok jelah muka dorang.
penat dah tulis. bukan assignment pon nak kena explain detail.
hahaha :)


itu sahaja. terima kasih :)


p/s: nak masuk alam baru. Nervous!

1 comment:

Cik Raihana said...

wahhh. bakal merindui zaman2 ini.
aku sedih da yana.
sob3~