Thursday, July 22, 2010

aku di rogol tanpa sedar!


salam all :)

i'm home!!!! yeay!! sangat sayang dekat rumah ini. nak cium bole? ahak! :D
CIUM?? sebut pasal cium ni, I sangat tak sayang/benci dekat satu jenis menatang ni. serius memang benci sangat2. walaupun I tahu yang berdosa kalau benci binatang sebab kite kena saling sayang menyayangi. tapi ahh~ lantak kau lah!!

ni ha menatang yang sangat jahat tak ade hati perut dan sangat kejam!! nama die CALI. kau jahat! kau perosak! kau penyakit! kau dengki dengan perempuan cantik macam aku! sebab kau tak cantik!! haha emo gile dengan menatang CALI ni.


CALI ni memang suka bawak geng. kalau bunuh sekor geng die, ha uols bersedia la dengan geng die yang akann datang menyerang sebab nak tuntut bela atas kematian saudara die. berani kau bunuh kerabat aku! kau tunggu perisai aku datang malam ni time ko tido!! ahaha lebih kurang macam ni la geng CALI ni punya sumpah seranah. jom zoom cikit tengok bontot CALI yang tonggek & tajam.



tonggek tak? tajam tak? pergh! memang hot kan CALI ni. wanra pun boleh tahan orenhitam lagi. kalau lah kau ni baik & suwit, mesti aku bela kau! tapi kau tak suwit langsung! huhh!!


CALI nie sebenarnye dah meragut segala kecantikan yang ada pada muka I yang tembam, bulat lagi gebu ni. eh, I memang cantik lah!! uols cakap I tak cantik pun I tak kisah, sebab I tahu memang ada manusia yang tak suka orang lain lebih dari die. kan kan kan. uols la tue! haha padan lah muka, sapa suruh cakap I tak cantik. joke je okeh.

CALI ni terlalu ghairah stim tak tahan tengok I, sampai kan die ROGOL & CIUM I sampai tinggal bekas yang akan menyebabkan scar yang buruk dekat muka I. oh man!! macam mana ni? dah tak cantik lah nanti. CALI u kena kawin dengan I lah macam ni, sebab u dah buat I macam ni. eh, tak nak lah aku kawin dengan kau! kau jahat!!

akibat ciuman CALI, muka I dah gatal2 pedih2 & kena sapu cream bagai. I dah la tak suka pkai cream. yes!! I memang tak pakai ape2 cream pun macam orang lain yang sebok dok tempek macam2 jenis cream. cream pagi lah t/hari lah, petang lah, malam lah. wateva!! I just guna cleanser je sebab I tak reti dan rasa pelik pakai cream. hmm tak tau lah kenapa. mungkin I bukan perempuan sempurna. ahaha. kalau tak pakai cream nanti tak baik plak bisa CALIbodo tue. so redha je la. hmm


p/s: tak logik lah ape yang I mimpi tue, so I admit ini semua angkara CALI.


2 comments:

Ct SoLeHa said...

salam..xsuke gak cali..benci gler..cam kate org kalo pukul nnt byk lagik yg datang..setakat ni dr matrix sampai U mst ade binatang ni..tp xpernah kena lagik..org kate kalo xmau bg binatang 2 kena muka sila pakai krim atau benda2 kat muka mase tido supaya xkena..xpernh try pun..sbb sll trus tido xbasuh muka (buruk perangai)..hehe

yaRna said...

cali ni mmg ade kt tmpat2 blaja kot kn.. isyh!! xsuke tol..
tp soleha, u oke lah. belom prnah kena.. muka xde cacat cela dgn scar cali ni..huhuhu geram betoi dgn menatang ni..
tp cara xmau bg cali gigt muka kena pakai cream sblum tdo sume, huh! mmg leceh lah.. i pun sama lah macam u tido pn xbasuh muka.. bukan buruk perangai lah soleha tapi nak jimat cleanser.. hahaha