Thursday, July 22, 2010

saya bernafsu pada lelaki sahaja

"my nipples are hard lol, dam it I haven't had sex in sooo long!"

auww! ade sape2 terangsang ke? agak BANGANG kan benda tue. nie ade perempuan lesbian mana ntah sesat tetiba tunjuk nipples die kat I masa ym ngan die. lama dah dok chat ngan perempuan ni. die okeh je, macam perempuan biasa yang boleh jadi kawan sembang2. tapi tak sangka plak die nie lesbian!

apsal kau tak cakap awal2 yang kau lesbian? boleh aku prepare pape yang patut. eh, tak tak. geli bongok!! yeerrkkk!! I masih wanita normal yang bernafsu pada lelaki bukan pada perempuan.

cerita die macam ni, tengah dok sembang2 dengan perempuan ni. nick name die NONA. haha macam jenama ketupat kan, yang packaging hijau tue. haha pastu die invite la view webcam die. I approve la, sebab before this I approve w/c die tak ade ape2 pun. perempuan ni cun weh! comey! putih! kecik je pun! so, bila malam ni die invite terus la I approve macam biasa. tak ade la pulak pikir die nak show off "buah" die tue. sekali die tunjuk plak! pastu terus sent ayat kat atas tue. lepas tue, tunggu ape lagi kan. terus delete die dari fren list kat ym tue & block die. mampos kau! tak hinggin dah nak kawan dengan kau. kang tak pasal2 aku tinggal boyfren aku sebab terpengaruh dengan kejahatan kau!

agaknye kan, NONA ni memang sangap sangat kot. kesian kan. tue lah, kecik2 dah pandai sex. dah besar macam ni lah jadi nye. kena hantar pergi pusat sakit puan ni. dah serius kes die nie. ntah ade ke tak doktor yang nak rawat jiwa die nie. silap2 dengan doktor pun sama terjebak. haha

I dah ade boyfren la NONA. u pun tahu, tapi kenapa u buat macam ni? sampai di sini persahabatan kita, PUTUS KAWAN!! u cari la perempuan lain yang sama macam u. I tak rela tinggalkan/khianati mR.toink2 I yang gagah perkasa tue. I LOVE YOU, mR.toink2

p/s: sayang jadi kan makan chicken chop kan. muuaaxx3!! :)

4 comments:

@Re-PiZ hErE.... said...

hahaha..
len kali ko bg la email ym die ke??
xpn ko prepare rkm ke..
yana2x...
hahahahha
lwk doh...
ko lyn jela bkn dlu ko lyn ke??
n jnis xtrpgnruh pnye org??
hhuhuhu
jgn mara seyh...

yaRna said...

ahahahahaa...
jahat gile ko hasut aq..
eh, dulu aq layan ke?
sengal lah ko!!

ferra said...

hahahha. seyez lawak! i think that gurl was really really desiring any man to teeeeeeet her teeeeeeeeeeet..

p/s : yg 'teeeeet' tu tpakse diblurkan, harap maklum :)

yaRna said...

ahahaha.. yela tue..
tp I bukan laki..
geli tahu