Sunday, August 8, 2010

Contest Aku & Ray Bon !!!

salam :)


Rasa macam ini 1st contest yang I nak sangat join.
before ni teringin nak join tapi macam tak sesuai je.
sebenarnye sedang2 blog walking jumpa contest ni dekat blog "Hairi & the cockroach" lepas blog walking dekat blog awek die


jadi, teruslah teringat pic yang my sayang snap last friday.
sangat lawak & kelakar muka I.
dan serta merta Bluetooth dari hp ke lappy.



DAN MEMPERSEMBAHKAN
TAAARAAAAA!!!



ahahaha. muka sengal gile kan.
I saje nak gedix try mana tau tetiba menang kan.
rezeki la tue.

korang yang nak join contest ni boleh tengok syarat2
dekat blog CAER.
sebagai salah 1 syarat yang diminta.
I nak tag 2 orang rakan blogging I iaitu
jeng jeng jeng
sebab mereka classmate saya yang chomel. :))

~sekian~


p/s: actually, I xbiasa pkai raybon or any sunglass sebab I rabun. :P

4 comments:

chikova said...

kalo raybong fake buley ka?? ;p

yaRna said...

buleh ja..
ape2 pun xpe la cika..

Cik Raihana said...

alamak yana,
tbe2 aku terkembang pulak,
mcm mane nie.
mehh tlg aku mehh
\(^_^)/

yaRna said...

hahaha..
aq mmg suke yang kembang2 ni..
auuww!!