Sunday, August 15, 2010

Cute & Fun Blog Award!!

hye all :)

nak tau? lama sgt dah mkcik blog ni tak dapat award! tetiba hari ni sayang ku Wanie bagi award pulak! mkcik blog ni pun teruja lah sangat. ingat senang ke nak dapat award. kau bukan macam Siti Nur Haliza yang tiap2 tahun memang die yang balun semua piala. haha. dah la award kali ni piala die comey. Biru macam baju mkcik blog ni. tembam pun macam owner mkck blog ni. haha





kenapa anda rajin berblogwalking?
sebab nak tengok pic2 menarik, baca entry2 yang besh pastu tengok ape yang ade kat blog orang lain.

waktu ble anda selalu berblogwalking nih?
bila rajin & bila nampak tajuk entry yang sangat memberi tarikan yang kuat untuk kelik dan view.

apa yang anda dapat ble berblogwalking?
dapat dapat dapat. eh dapat pe eh? em, dapat cuci mata kot + dapat membaca lah.

apakah tema blog anda
tema? ingat kawin je ade tema. blog pun ade eh? haha. tema theme park kot. gaga ntah lah, maybe tema "suka hati aku"

blog sape yg anda rajin tgk?
Hanis Zalikha ofcourse! dgn kawan die y Macham tapi memang Iz tue. pastu sume2 yang ade kt blog list.


di mn dapat ilham nk cantikkan blog anda?
dari Blogger lah! sebab die dah sedia kan baju2 yang cantik utk mkck saya ni.


adakah blog anda cute dan menghiburkan sume orang
kalau tny owner mesti la nak cakap "CUTE SANGAT!" tapi bg org lain xtau lah. kang cakap kang kate perasan pulak. haha


spe yg patut dapat award ni?

p/s: teringat dapat hadiah time tadika dulu. :)

2 comments:

chikova said...

hahahah.
terharu + terkesima + terkujot + tersuke
maseh cik lyana, ailebyuuu muahxxxx♥

yaRna said...

hahaha.. wlcome!! :)